Tilaa heinäkuun aikana ja säästät 50€!

Koko paketti on nyt kasassa osamaksuvaihtoehtoja myöten ja puolet minimiliittyjämäärästä on kasassa. Enää ei pitäisi olla kovin montaa syytä lykätä liittymän tilaamista!
Joku oli miettinyt meneekö osuuskunnan maksut hukkaan, jos verkko ei toteudukaan. Ei tehdä tästäkään ongelmaa, liittymän voi nimittän nyt tilata myös niin, että mitään kuluja ei synny jos verkkoa ei jostain syystä rakennetakaan.
Tässä tapauksessa kuituliittymän lisäksi myös osuuskunnan maksut laskutetaan vasta mikäli verkonrakennus toteutuu. Jotta homma pysyy reiluna kaikille, on kertaluonteinen kulu tässä tapauksessa pikkaisen kalliimpi eli 150€ (Osuuskunnan osuusmaksu 50€ + osuuskunnan liittymismaksu 50€ + käsittelykulu 50€). Mitään ei siis laskuteta jos verkko ei toteudukaan.
Jos haluat tilata tällä vaihtoehtoisella tavalla, niin tilaa liittymä normaalisti tilaussivun kautta ja lisää lisätietokohtaan teksti “liityn osuuskuntaan verkon toteutuessa”. Ja tilaushan kannattaa tosiaan laittaa vetämään heti, koska heinäkuun ajan saat 50€ alennuksen!
tilaas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *