ELY-keskus on myöntänyt tuen Kuitu16 -verkkohankkeelle

ELY-keskus on 17.2.2017 myöntänyt tuen verkkohankkeelle. Tuen suuruus on 345 000€ ja sen edellytyksenä on kunnan osallistuminen hankkeeseen 75 000€ osuudella. Kokonaistuki hankkeelle on tällöin 420 000€. Tuki on merkittävä ja mahdollistaa edullisen liittymisen verkkoon. Kunnan mukanaolo ja sitä kautta verkon toteutuminen varmistuu maaliskuun puolivälissä.

Osuuskunta on kilpailuttanut verkon rakentamisen avaimet käteen -periaatteella. Tarjousten perusteella pystymme antamaan hinta-arvion verkkoon liittymisen kustannuksista n. kuukauden kuluessa. Liittymismaksulle neuvotellaan rahoitusmahdollisuus.

Jo nyt kannattaa merkitä kalenteriin ma 20.3.2017 jolloin pidämme tiedotustilaisuuden verkkohankkeesta. Puhujavieraaksi on lupautunut Petteri Järvinen, joka kertoo miksi jokaiseen kiinteistöön tarvitaan valokuituyhteys jo lähitulevaisuudessa. Tilaisuuden tarkka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

2 thoughts on “ELY-keskus on myöntänyt tuen Kuitu16 -verkkohankkeelle”

 1. Terve
  Oliko 20.3.2017 jonkinlainen tiedotustilaisuus? Ei osunut silmään tarkempaa tietoa asiasta?
  Onko kustannukset tarkentuneet valokuituliittymän osalta? Mikä on kokonaiskustannus? Ymmärsinkö oikein, että 100€+900€+1800€=2800€?
  terveisin Janne Koski

  1. Tilaisuus ei toteudu, koska kunnanvaltuusto ei vielä tehnyt rahoituspäätöstä. Infotilaisuus pidetään myöhemmin, kun rahoitus on selvä.
   Samassa yhteydessä tiedotamme tarkemmin liittymähinnoista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *