Infotilaisuuden yhteenveto

Infotilaisuus Paukunharjulla 26.9. keräsi tuvan täyteen väkeä. Tässä toimintaohjeet heille ketkä eivät paikalle päässeet.

 • Tarkista että saamasi lasku on oikein. Eräpäivä on 30.9.2017.
  HUOM! Lähetämme syksyn aikana yksityishenkilönä tilanneille laskun liitteen, jossa eritellään kotitalousvähennyskelpoinen työn osuus. Teknisestä rajoitteista johtuen tietoa ei saatu suoraan Resurs Bankin laskulle.
 • Valmistaudu rakennustöihin, lisäohjeet löydät aiemmasta uutisesta
 • Odota urakoitsijan yhteydenottoa. Urakoitsija tulee paikan päälle sopimaan mistä valokuitu tuodaan sisään ja minne päätelaite asennetaan.
  • Samalla kertaa voitte sopia mahdollisista lisätöistä mikäli talon sisäverkkoa täytyy laajentaa kerrosten välillä tai eri huoneisiin, mikäli välirakenteissa on metallia
  • HUOM! Perushintaan sisältyy päätelaitteen asennus läpiviennin läheisyyteen, käytännössä muutamia metrejä. Päätelaitteen asennus esim. toiseen päähän taloa ja sen vienti useiden huoneiden läpi on sovittava erikseen asentajan kanssa. Sisäkaapeli on 30m mittainen ja sen asennuksen saa tehdä myös itse asentajan ohjeiden mukaan.
 • Rakennustöiden aikana huolehdi turvallisuudesta. Kerro lapsille, ettei työssä olevien koneiden lähelle saa mennä, koska kaivurinkuljettaja ei näe koneen takana olevaa lasta. Kun kone on tauolla, pääsee siihen tutustumaan tarkemmin yhdessä vanhempien kanssa.
 • Liittymän käyttöönotto onnistuu omatoimisesti. Tiedotamme lokakuun lopussa käyttöönottoaikataulusta ja ohjeistamme erikseen miten käyttöönotto tehdään. Samalla nykyinen nettiliittymä kannattaa irtisanoa.
  HUOM! Älä irtisano kännykkäsi dataliittymää jos käytät nettipalveluita (selain, Facebook, Whatsapp, Instagram jne.) älypuhelimellasi kodin ulkopuolella. Urakoitsija osaa neuvoa tässäkin asiassa kotikäynnin yhteydessä, kun kaivat esiin tiedot olemassaolevista tilauksistasi.
 • Digiboxin nettitv:n katselua varten sekä mahdolliset maksukanavat ja lisäpalvelut voi tilata suoraan Maxivisionin tilaussivulta

Urakoitsijan tavoitteena on saada verkko rakennettua marras-joulukuun vaihteeseen mennessä. Seuraa verkkosivuja ja pysyt ajan tasalla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *