Pääurakoitsijan sateisia terveisiä

Kaivuut ovat alkaneet taajaman ulkopuolella. Vaikka sade on meitä pikkuisen häirinnyt, olemme asentaneet jo runkokaapelin Rajalantielle sekä Kuuselantielle. Kuuselantiellä jouduimme jättämään kaivuun kesken, kun savipohjainentie alkoi pettää kaivinkoneen alla. Kaivuut jatkuvat ko osalla, heti kun vähän kuivaa.

Sisäverkon selvittelystä Ilkka on tilaajiin yhteydessä, sen jälkeen tullaan tekemään tonttikaapelointi. Toki jos vesisade jatkuu samanlaisena siirretään tonttikaivuita eteenpäin, emme halua sotkea pihaanne.

Härkähaantien rungon kaivaminen on seuraava, minne koneet menevät, mikäli tie kestää!

Jatkomonttuja on auki, koska emme ole menneet tonteille märkyyden vuoksi. Nyt montut ovat vettä täynnä, joten olkaa varovaisia siellä liikkuessanne. Katsokaa etteivät pienet lapset mene reunalle ihmettelemään!!

Teletyöt alkavat heti kun ko jatkon kaapeli on asennettu.

Tämän jälkeen menemme Monninlinjalle väli Rajalantie Hellämäentie. Tie on Elyn-tie, jossa on liikennettä enemmän kuin useimmissa teissä, joten olkaa varoivaisia kun liikutte tiellä.

Seuraavaksi siirrytään Hellämäentielle kaivaen etelästä pohjoiseen. Kaivulupa on haettu Yksityistien hoitokunnalta kaapelin asentamisesta tienluiskaan. Samoin, ei yksityistiellä oleville kiinteistöille, olen soitellut maanomistajilta lupaa asentaa kaapeli kiinteistöllensä. Mikäli joku ei ole saanut puhelua ja olisi sitä mieltä että kaapelia ei saisi asentaa tai on kysymyksiä asiasta, minuun voi olla yhteydessä.

Myös näiden alueiden tilaajat saavat yhteydenoton sisäkaapeloinnin selvittämisestä. Näiden alueiden tilaajille olen lähettänyt sähköpostin / kartan suunnitellusta kaapelireitistä ko alueella.

Kaivuut jatkuvat läpi koko viikonlopun!

Näiden kaivuiden jälkeen urakoimme Monninlinjaa etelään päin.  Olen sen alueen tilaajiin yhteydessä, kun tiedän tarkemman aikataulun.

Taajamassa tonttiselvittely on käynnissä ja tonttiasennukset alkavat ensiviikolla. Siellä  Flexdo Oy asentaa mikroputken tontillenne ja sen jälkeen puhaltaa kuidun putkeen keskitetysti jakamo kerralla. Sisätyöt tehdään sen jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *