Verkko testausvalmis

Kaikki maansiirtotyöt on nyt saatu talvesta huolimatta tehtyä. Koko runkoverkko on valmis ja samoin tonttikaapelit muutamaa keväälle tarkoituksella jätettyä tonttia lukuunottamatta ovat valmiina. Sisäasennuksista on nyt tehty 55% ja loput valmistuvat tammikuun aikana.

Tällä hetkellä työstämme laitetilaa ja runkoyhteys aukeaa toivottavasti vielä tällä viikolla. Kun verkon toimivuus on testattu, aloitetaan liittymien käyttöönotto. Liittymät otetaan käyttöön useammassa erässä, joten tarkkaa päivää ei vielä tiedetä yksittäisen kiinteistön kohdalla. Ilmoitamme käyttöönotosta kun se on mahdollista ja samalla annetaan ohjeet miten tämä käytännössä tapahtuu. Jokainen hoitaa ohjeen mukaisesti käyttöönoton itse; samalla ilmoitetaan laskutustiedot ja haluttu nopeus.

Tiedotamme lisää kun runkoyhteys on auki ja ensimmäiset testiliittymät toiminnassa. Hyvää uutta vuotta ja malttakaa odottaa vielä hetki nopeaa nettiä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *