Verkon toteutuminen todennäköistä

kyltit

Liittymätilauksia ropisee hyvää tahtia elokuun lopun lähestyessä ja verkon toteutuminen alkaa näyttää varmalta. Kuitu16 -kylttien väheneminen takakontissa kertoo omaa kieltään siitä, että 200 liittyjän raja lähestyy nopeasti.

Osassa Monnia täypeitto

Muutaman tien varrella on kunnostauduttu oikein tosissaan ja kuitu tulee joka kotiin. Pumppaamontie pääsi ensimmäisenä täyteen 100% peittoon!

Kova liittymisaktiivisuus on ollut myös Rutikantien risteyksen alueella ja Rutikan mäen päällä, jossa kuitu on tulossa lähes joka kotiin. Lääninrajalla Holintien alkupäässä on myös hyvä peitto Kaskipellontien ja Taavetintien nurkilla, ja onpa ihan Monnin pohjoisnurkassakin lähes koko Kuuselantie mukana.

Yhteistä näille kaikille on se, että alueelta löytyy yksi tai useampia puuhamiehiä, jotka ovat ottaneet tehtäväkseen valokuidun idean selvittämisen koko naapurustolle. Kiitos heille!

Tilaa nyt

Enää ei kannata miettiä toteutuuko verkko vai ei, vaan laittaa tilaus vetämään. Verkkoon voi liittyä myöhemminkin, mutta ainoastaan nyt saat liittymäsi huomattavasti normaalia edullisemmin Hausjärven kunnan ja Ely-keskuksen 70% tuen ansiosta. Jos sinulla on kysymyksiä, niin ota meihin yhteyttä. Kysymykset voi esittää myös tällä lomakkeella, julkaisemme vastaukset samalla sivulla ja Kuitu16 -Facebook-ryhmässä.

tilaas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *